آنچه نباید دور بریزید
پوست پیاز پوست های قهوه ای و کاغذ مانند پیاز و لایه های بیرونی سفیت آن، منبعی سرشار از ترکیبات فنولی، فیبر نامحلول از جمله کریتین و فلاونوئیدهای دیگر هستند.
فیبر موجود در پوست پیاز، ریسک بیماری های قلبی عروقی، مشکلات گوارشی روده ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و اضافه وزن را کاهش می دهد. ترکیبات فنولی به پیشگیری از بیماری های شریانی کمک می کنند و دارای خواص ضدسرطانی هستند. نحوه استفاده: برای بدست آوردن ترکیبات خوب از پوست پیاز (که اصولاً خوردنی نیست)، آنها را در سوپ ها و خورش ها بریزید تا طعم آنها دربیاید و بعد دربیاورید.