سیب زمینی یك منبع غذایی عامه پسند است. متاسفانه اكثر مردم سیبزمینی را به صورت سرخكرده در روغن فراوان یا چیپس سیبزمینی و حتی سیب زمینی پخته را همراه با چربی هایی مثل كره، خامه ترش، پنیر ذوب شده میخورند.این كار حتی سیب زمینی پخته را عاملی برای بروز حمله قلبی میسازد. ازافزودن چربی اضافه و سرخ كردن آن اجتناب كنید. سیب زمینی پخته یك غذای استثنایی مفید با كالری كم، فیبر غذایی بالاست كه قدرت دفاعی چشمگیری در برابر بیماریهای ـ قلبی عروقی و سرطان دارد.
سیب زمینی غنی از ویتامینC، B6، مس، پتاسیم، منگنز و فیبرغذایی است. سیب زمینی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی متنوعی است كه فعالیت آنتی اكسیدانتی دارند، كه از بین این مواد مغذی میتوان به كاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و اسید سافئیك و همچنین غده پروتئینی منحصر به فردی چون پاتائین اشاره كرد كه ضد رادیكالهای آزاد فعالیت میكنند.
مواد غذایی موجود در 100 گرم سیب زمینی
ویتامین C
15.74 میلی گرم
ویتامین B6
0.42 میلی گرم
مس
0.37 میلی گرم
پتاسیم
509.96 میلی گرم
منگنز
0.28 میلی گرم
تریپتوفان
0.04 گرم
فیبر
2.93 گرم11