قند میوه که فروکتوز نامیده میشود، قندی است که در میوهها، آبمیوهها و عسل یافیت میشود.مواد غذایی با سطح فروکتوز بالا شامل سودا، سیب و سس سیب، عسل، گلابی، انگور، خرما، هندوانه، انبه و آبمیوهها مثل آبسیب و آبانگور هستند. همچنین مصرف بالای فروکتوز به مشکلاتی از قبیل نقرس، چاقی مفرط، سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی ـ عروقی و نارسایی کبد منجر میشود.
تحقیقات نشان میدهد، مصرف بیش از اندازه فروکتوز میتواند موجب بروز مشکلاتی برای سلامت از جمله چاقی مفرط شود.
اضافه گلوکز به صورت انسولین از بدن خارج میشود، اما فروکتوز اضافه، به صورت چربی در بدن ذخیره میشود. خیلی افراد به صورت ارثی دچار مقاومت فروکتوز هستند.