تفاوت های ژنتیکی در متابولیسم کربوهیدرات

تفاوت های ژنتیکی در متابولیسم کربوهیدرات

- in مقالات ورزشی
1857
۰
Dorian yates, Kevin Levrone

تک اندام : دوریان یتس یکی از مصرف کنندگان کربوهیدرات نسبتا بالا در رژیم آماده سازی مسابقات بود، در حالی که یک بدنساز مثل بن پاکولسکی بدنش به کربوهیدرات سیار حساس است و به مقدار ناچیزی در طی رژیم مسابقات از آن استفاده میکند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که بعضی از ژن ها تعیین کننده متابولیسم کربوهیدرات بدن شما میباشد.
یک مطالعه در یک ژن به نام AMY1 برای اندازه گیری هضم نشاسته در دو گروه متفاوت بدنی صورت گرفت .
AMY1 یک آنزیم بزاقی که از تجزیه نشاسته در دهان آغاز می شود میباشد. تنوع AMY1 بین اعضای مختلف از گونه انسان وجود دارد. انسان می تواند در هر نقطه بین ۲ الی ۱۵ نسخه از ژن AMY1 داشته باشد.هر چه تعداد نسخه ژن AMY1 در یک شخص بیشتر باشد، هضم کربوهیدرات در او بهتر است.

این یک پدیده بسیار جدید است . این میتواند توضیح دهد که چرا برخی از افراد مانند دوریان یتس می تواند کربوهیدرات بالا در رژیم آماده سازی مسابقات مصرف کند برای افزایش متابولیسم و بدون آنکه بدنش ذخیره ای از چربی داشته باشد در حالی که دیگر نمی توانند.
مترجم و محقق:Pouria spring

هرگونه استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها با اجازه کتبی از مدیر سایت مجاز می باشد.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

بیشتر بخوانید

رعایت چه نکاتی بر روی تمرینات ما تاثیر می گذارد؟

نوشابه نوشیدنی شیرین و خوشمزه،حاوی مقادیر بالایی از