تخم مرغ با زرده یا بدون زرده؟

تخم مرغ با زرده یا بدون زرده؟

- in تغذیه
5348
۰
how-to-hard-boil-eggs-930x550

اصلی ترین منبع پروتئینی حاوی خالص ترین نوع پروتئین با بالاترین ارزش بیولوژیکی. یکی از کاملترین منبع غذایی برای بدنسازان با نهایت سهولت در تهیه، پخت و مصرف.
زمانی که سخن از تخم مرغ به میان می آید غالبا تمام توجه به سفیده آن جلب شده و زرده آن نادیده گرفته می شود. زرده تخم مرغ در گذشته بعنوان یک منبع حاوی کلسترول شناخته و کمتر از آن استفاده می شد. اما امروز مزایای مثبت زرده تخم مرغ بواسطه کلسترول موجود در آن به اثبات رسیده است.

کلسترول موجود در زرده تخم مرغ باعث حفظ غشا سلول های عضلانی و حفظ سطوح هورمون تستوسترون در بالاترین سطح ممکن می شود.
نتایج یک تحقیق نشان داد که خوردن یک عدد تخم مرغ به همراه زرده می تواند باعث افزایش دو مولفه قدرت و حجم توده عضلانی به نسبت با سفیده تخم مرغ به تنهایی شود. در ادامه این مطالعه ثابت شد که رژیم غذایی با کلسترول بالا می تواند نتایج چشمگیری در مقایسه با رژیم کم کلسترول داشته باشد.
در تحقیقات دیگر از دانشگاه A&M تگزاس، دریافت ۳ عدد تخم مرغ کامل در یک رژیم طولانی مدت دستاوردهای بیشتری از حجم و قدرت عضلانی را به همراه دارد و می تواند به کاهش کلسترول بد منجر شود.

سروینگ سایز: ۳عدد تخم مرغ کامل
ارزش غذایی: ۲۲۲ کالری

شامل:
۱۸ گرم پروتئین
۱ گرم کربوهیدرات
۱۵ گرم چربی
ارزش افزوده:

۶۴۰ میلی گرم کلسترول اضافی در هر زرده تخم مرغ توانایی بالایی در کاهش کلسترول بد LDL را دارد.

هرگونه استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها با اجازه کتبی از مدیر سایت مجاز می باشد.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

بیشتر بخوانید

۱۰ اشتباه در تمرینات بدنسازی بانوان

دلایل خوبی‌ برای توجه مردم به مجلات فیتنس