چهارشنبه, آذر 28, 1397
تغذیه

تخم مرغ با زرده یا بدون زرده؟

768بازدید

اصلی ترین منبع پروتئینی حاوی خالص ترین نوع پروتئین با بالاترین ارزش بیولوژیکی. یکی از کاملترین منبع غذایی برای بدنسازان با نهایت سهولت در تهیه، پخت و مصرف.
زمانی که سخن از تخم مرغ به میان می آید غالبا تمام توجه به سفیده آن جلب شده و زرده آن نادیده گرفته می شود. زرده تخم مرغ در گذشته بعنوان یک منبع حاوی کلسترول شناخته و کمتر از آن استفاده می شد. اما امروز مزایای مثبت زرده تخم مرغ بواسطه کلسترول موجود در آن به اثبات رسیده است.

کلسترول موجود در زرده تخم مرغ باعث حفظ غشا سلول های عضلانی و حفظ سطوح هورمون تستوسترون در بالاترین سطح ممکن می شود.
نتایج یک تحقیق نشان داد که خوردن یک عدد تخم مرغ به همراه زرده می تواند باعث افزایش دو مولفه قدرت و حجم توده عضلانی به نسبت با سفیده تخم مرغ به تنهایی شود. در ادامه این مطالعه ثابت شد که رژیم غذایی با کلسترول بالا می تواند نتایج چشمگیری در مقایسه با رژیم کم کلسترول داشته باشد.
در تحقیقات ديگر از دانشگاه A&M تگزاس، دریافت 3 عدد تخم مرغ کامل در یک رژیم طولانی مدت دستاوردهای بیشتری از حجم و قدرت عضلانی را به همراه دارد و می تواند به کاهش کلسترول بد منجر شود.

سروینگ سایز: 3عدد تخم مرغ کامل
ارزش غذایی: 222 کالری

شامل:
18 گرم پروتئین
1 گرم کربوهیدرات
15 گرم چربی
ارزش افزوده:

640 میلی گرم کلسترول اضافی در هر زرده تخم مرغ توانایی بالایی در کاهش کلسترول بد LDL را دارد.

Leave a Response