همه فواید و خواص سیب زمینی

همه فواید و خواص سیب زمینی

- in تغذیه
3123
۰
خواص سیب زمینی

سیب زمینی یک منبع غذایی عامه پسند است. متاسفانه اکثر مردم سیب‌زمینی را به صورت سرخ‌کرده در روغن فراوان یا چیپس سیب‌زمینی و حتی سیب زمینی پخته را همراه با چربی هایی مثل کره، خامه ترش، پنیر ذوب شده می‌خورند.این کار حتی سیب زمینی پخته را عاملی برای بروز حمله قلبی می‌سازد. ازافزودن چربی اضافه و سرخ کردن آن اجتناب کنید. سیب زمینی پخته یک غذای استثنایی مفید با کالری کم، فیبر غذایی بالاست که قدرت دفاعی چشمگیری در برابر بیماریهای ـ قلبی عروقی و سرطان دارد.
سیب زمینی غنی از ویتامینC، B6، مس، پتاسیم، منگنز و فیبرغذایی است. سیب زمینی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی متنوعی است که فعالیت آنتی اکسیدانتی دارند، که از بین این مواد مغذی می‌توان به کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و اسید سافئیک و همچنین غده پروتئینی منحصر به فردی چون پاتائین اشاره کرد که ضد رادیکالهای آزاد فعالیت می‌کنند.

مواد غذایی موجود در ۱۰۰ گرم سیب زمینی

ویتامین C
۱۵٫۷۴ میلی گرم

ویتامین B6
۰٫۴۲ میلی گرم

مس
۰٫۳۷ میلی گرم

پتاسیم
۵۰۹٫۹۶ میلی گرم

منگنز
۰٫۲۸ میلی گرم

تریپتوفان
۰٫۰۴ گرم

فیبر
۲٫۹۳ گرم۱۱

هرگونه استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها با اجازه کتبی از مدیر سایت مجاز می باشد.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

بیشتر بخوانید

نکاتی کلیدی برای تمرینات بدنسازی بانوان

بسیاری از خانم ها در تمرینات ورزشی و