تک اندام : زرده تخم مرغ حاوی ویتامین های A, B, D و E و مواد معدنیای همچون کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، زینک و آهن است. همچنین زردهی تخم مرغ منبع انرژی است، و بخاطر مواد خاصش می تواند چشم های شما را نیز سالم نگاه دارد!
اما به این خوراک مغذی میتوان از جنبهای منفی نیز نگاه کرد، چرا که بیشتر از نصف کالری تخم مرغ در زردهاش جمع شده است. بعضیها میگویند که منفی ترین جنبهی زرده، این حقیقت است که حاوی کلسترول بوده و مصرف روزانهی آن مخصوصا برای کسانی که دیابت دارند میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش دهد.
اگرچه برخی مطالعات بر این باورند که محدود کردن مصرف تخم مرغ نباید به همگان تعمیم پیدا کند.